Biler er ikke bare et fremkomstmiddel som tar deg fra A til Å. Det er også en herlig blanding av teknologi, historie, sport og lidenskap. Her på denne siden vil det forsøkes å formidle dette, ved å ha et ekstra fokus på nyvinninger som driver bransjen fremover mot en mer spennende, intelligent, bærekraftig og underholdende framtid.

Alle som er glade i bil lever i en spennende tid. Med et stadig økende modellutvalg fra en stadig større gruppe bilprodusenter, har konkurransen aldri vært hardere. Produsentene må gjøre sitt ytterste for å by på engasjerende kjøreegenskaper, sikkerhet og nyskapende underholdnings- og informasjonssystemer, samtidig som fokus stadig skiftes mot redusert energibruk og alternativer til diesel og bensin. Både Gass, batteri og hydrogen er energibærere som mange av verdens største bilprodusenter undersøker. På toppen av dette kommer trender med selvkjørende biler, kunstig intelligens, delingsøkonomi og “internet of things”, som kanskje vil endre hvordan man ser på bilen om bare noen få år.

I tillegg til fokus på teknologiske nyvinninger som driver bransjen fremover, vil det også være mulig å holde seg oppdatert på hva slags modeller de ulike produsentene lanserer, både av konvensjonelle og mer nyskapende karakter. Alt fra bensindrevne SUV’er, tradisjonelle sedaner til batteridrevne sportsbiler vil bli dekket. Det vil også fokuseres på generelle tips til hvordan man best kan ta vare på sin bil, og få mest mulig ut av den.

Her vil det kort oppsummert være et bredt utvalg for alle som er glad i bil, og som liker å holde seg oppdatert på utviklingen.