Aykasa – Sammenleggbare bokser til barnerommet

Aykasa – Sammenleggbare bokser til barnerommetAykasa er de enormt populære bokser som gjør det enkelt for deg å sortere og organisere barnets leker, bøker, bamser, klær og mye mer. De multifunksjonelle sammenleggbare boksene i alle mulige vakre farger kan brukes på et utall forskjellige måter, som alle gjør det litt lettere for deg å være foreldre. Aykasa gir deg muligheten til å øve på å rydde opp sammen med barnet fra tidlig alder og dermed skape gode vaner som gir mer overskudd i hverdagen.

Det er ingen grenser for hva du kan bruke de fine bokser fra Aykasa til. Aykasa foldebokser kommer i tre forskjellige størrelser: Mini, Medium og Maxi. Minifoldeboksene måler 26,5x17x10,5 centimeter og er perfekte for oppbevaring av noen av de litt mindre lekene og klærne. De mellomstore boksene måler 40x30x14,5 cm og er supergode til oppbevaring av bøker, bamser og ikke minst litt større leker. Maxi måler 40x60x15,5 centimeter og er derfor for de store tingene som også må ha plass et sted på barnerommet eller i skapet.

Slik bruker du Aykasa på barnerommet
Det er alle mulige muligheter med de multifunksjonelle boksene og det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke boksene til. Nedenfor kommer vi med noen forslag til hvordan du for eksempel kan bruke boksene som en aktiv del av innredningen på barnerommet.

Personlig lagring – Oppbevaring på barnerommet kan være vanskelig å knekke koden til. Ofte blir det bare til upersonlige gjennomsiktige plastbokser, men med Aykasas sammenleggbare bokser gjør du ikke bare oppbevaringen ryddig, men også personlig. Foldeboksene finner du i alle farger og derfor kan du definitivt også finne bokser i ditt barns favorittfarger. Det vil uten tvil pynte på barnerommet og kanskje til og med gjøre det litt morsommere å rydde opp etter lek.

Dekorasjoner som organiserer – De fine sammenleggbare boksene kan fargekombineres på forskjellige måter slik at du får akkurat det utseendet du ønsker. På den måten kan du organisere barnerommet samtidig som boksene også er kjempefine å ha stående foran. På denne måten blir bretteboksene ikke bare oppbevaring, men en sentral del av interiørdesign og dekorasjon av barnerommet. Og hvis boksene til og med er i barnets favorittfarger, vil de definitivt bli en hit.

Bokser som kan stables – En ting som er veldig smart med bretteboksene er at de er utformet slik at de kan stables. Ved å legge en av endene ned og stable flere bokser oppå hverandre lager du små hyller som for eksempel kan legge bøker, sko eller andre fine ting inni. Det er en morsom vri på oppbevaring i stedet for å bare sette dem ved siden av hverandre.

Sammenleggbare bokser for kreativ oppbevaring
Aykasa oppbevaringsbokser er virkelig det opplagte valget for deg som ønsker å skape mer orden på barnerommet på en kreativ og personlig måte. Bare utforsk Aykasa-universet og finn inspirasjon til de mange måtene du kan bruke boksene på og hvordan du kombinerer fargene og størrelsene på kryss og tvers.